Menu Close

O nas

Stres-less Sunny Apartments so apartmaji in sobe z bogato zgodovino. Hiša, v kateri lastnik ne biva, nudi popolno samostojnost, saj je locirana v mirni ulici, a vseeno v središču Kobarida, tik ob hiši pa se nahaja lasten izvir z vodo. Iz vseh sob in balkonov so pogledi v naravo in na zgodovinsko mesto Kobarid.

Apartmaji so obkroženi z gozdom in terasami z opremo za sedenje, ki so gostom na voljo v uporabo. Vsi apartmaji in sobe imajo dostop do zastonj WiFi-ja in parkirnega prostora.

Prostori so opremljeni s klimo, TV-ji, privatno kopalnico s sušilcem za lase, apartmaji s polno kuhinjo, sobe s pripomočki za kuhanje kave, čajev itd. Udine so od Stres-less Sunny Apartments oddaljene 44 km, smučarski center Kanin  20 km, smučarski center Cerkno pa 49 km.

 


Stres-less Sunny Apartments has garden views, free WiFi and free private parking, situated in Kobarid.
The units come with parquet floors and feature a fully equipped kitchenette with a fridge, a dining area, a flat-screen TV with cable channels, and a private bathroom with shower and a hairdryer. A patio with city views is offered in every unit. The house features its own water source.

A terrace is available on site and both skiing and cycling can be enjoyed within close proximity of the apartment.
Udine is 44 km from Stres-less Sunny Apartments, while Cerkno is 49 km from the property.